Lördag

Igår fyllde man 17 då, fast önskar jag kunde fått fylla 18 direkt för jag vill ha körkortet nu! Menmen man brukar ju säga att tiden går fort? så får hoppas det här året går fort!
Nu sitter jag på mitt rum med full volym och håller på att fixa mig, för ska snart åka till Falun och vara med Mickis och Fredrik på nå som ska vara där ikväll, så få hoppas de blir kul! :) Så puss hej! 


Tisdag

Grymt seg dag på jobbet! Kommer ju inge folk så finns ju fan inget att göra!
Men sen på eftermiddan har jag vart med Sandra, grymt skönt att få umgås lite med henne för var ett bra tag sen sist! Men nu ska jag ta och lägga mig så jag orkar upp i morgon, puss och godnatt! :) 
En gammal bild på mig och Sandra, älskar dig vännen!


Måndag

Första dagen på jobbet var seg "/ för de kom nästan inga folk.
Men eftermiddan har vart intressant x) för jag var till moster en vända och när jag gick ut för att vi skulle åka hem står grannen där och filmar och skriker på mig att min morfar är en idiot och att hon skulle fan ge igen och att någon av oss var knarkare :s Men då skrek jag bara tillbaka att jag känner fan ingen knarkare men att de kanske står en där på andra sidan vägen! (alltså hon)
Saken var den att hon stod och filmade ett par bilspår som vart över lite på henns grusparkering och stod och filmade oss och sa att vi var de skyldiga idioterna som var så avundsjuka! Men vafan de hade vart en lastbil där tidigare under dagen som skulle lämna av lite möbler hos moster som råkar vart över lite på "hennes tomt" med ena däcket! Vad fan är de och bli sur över!? Hon måste ha nå stort jävla fel för hon polisanmäler allt och står och filmar grannarna nästan varje dag!! Men då har jag också blivit med på film idag då x) 

Söndag

Idag har jag umgåts med Kajsa i stort sätt hela dagen, som var grymt länge sen sist! Men nu ska jag ta och lägga mig i sängen så jag orkar upp och jobba i morgon, så puss och godnatt! :)
Haha flumbilder från idag

Söndag

Hade en grymt trevlig kväll med Sandra och Mickis igår! Med grillning och spel och en massa skit snack. Men idag ska jag mest ta det lugnt för i morgon ska jag börja jobba, kommer bli lite jobbigt för har ju vänt på dygnet så pass mycket men skönt att tjäna lite pengar! :D Nu ska jag umgås med Kajsa och se om jag kan bli lite gladare för är så jävla less just nu! Så puss hej!

Lördag

Igår var jag ute och åkte med Mickis och Sandra hela kvällen/natten och sen fick vi även åka en tur i raggarbil med några andra, trevligttrevligt förutom att jag hade så jävla ont i magen -.- Men var en snäll person som fixade panodil till mig, fast den hjälpte typ inte förrän jag var hemma vid halv fyra men var ändå väldigt snällt! :) Nu blir det att ta det lite lugnt, sen får jag se vad dagen erbjuder! 


Torsdag

Vart dålig på att skriva de senaste dagarna, men igår var jag med Mickis och vi fotade lite, sen på kvällen eldade vi lite och spela spel med Emil och Niklas sen sov Mickis hos mig. Och idag har jag mest vart ute i det fina vädret, vart ute och gått med Mickis och spelat kubb med Maria, och resten av kvällen ska jag också spendera med Maria för vi ska snart baka sen blir det att fota och lite sånt så puss hej! :)
Två bilder sen jag och Mickis var ute och fotade:

Söndag

Precis kommit hem efter att ha varit uppe hos min kusin och umgåts med en massa folk! Trevligttrevligt förutom att jag vart jävligt seg, för de första så har jag vänt på dygnet sen så har jag haft ont i magen idag igen, menmen. Nu ska jag ta och hoppa i sängen så puss och godnatt! :)
Bara för att jag vågade byta navelpercing idag! :D
Tårtan som jag bakade igår!

Fredag

Precis kommit hem efter att vart med mamma och moster i Valbo hela dagen och shoppat lite kläder och grejer till rummet, riktigt trevligt  förutom att jag mått väldigt dåligt, så fort jag ätit lite så har jag fått jätte ont i magen och kallsvetningar "/ Vet inte vad de kan bero på, men om de inte blir bättre får jag ringa vårdcentralen i morgon! Men nu ska jag lägga mig och ta de lugnt och se om jag får i mig nån mat eller om de går åt helvete nu å "/ Så puss hej!
Har vart dålig på att skriva de senaste dagarna så här kommer några bilder:
Hade filmkväll och gjorde pannacotta med Mickis i onsdas.
Johanna slingade mitt hår i torsdas, vart riktigt bra men ska bli mer slingor!

Tisdag

Dagen har inte vart nå vidare, har i stort sätt bara kollat på en film och kollat på min lillebrors skolavslutning. Menmen ibland får man ha såna dagar också men det är jävligt tråkigt, jag är en som vill hitta på något hela tiden! Men lägger mig nog och ser en till film för att sedan lägga mig itid ikväll! Så puss och godnatt! :)
Saknar dig! Hade vart kul och träffats och sätt hur de känns emellan oss..

Tisdag

Känns som denna dag kommer vara väldigt dålig! Tänkte att jag skulle gå ut och gå en vända för jag inte hade något att göra och hade vart skönt att röra lite på sig men då börjar de spö regna! Och känner mig allmänt nere idag.. Menmen får väl sätta på en film och hoppas på att dagen blir bättre!
Längtar!!

Måndag

Precis kommit hem efter att ha vart ute och åkt en vända och eldat lite med Mickis och Emil, skönt att de drar ut mig lite så jag slipper ligga hemma bara. Och igår han jag inte skriva nå för då var jag uppe hos Mickis och fredrik hela kvällen, blev först bjuden på mat , sen vart de monopol så hela kvällen försvann men det var riktigt trevligt! Men nu ska jag ta och hoppa ner i sängen och försöka sova, puss och godnatt! :)
Pannacottan som jag och Mickis gjorde.

Lördag

Hade fullt upp att fira min kusin som tog studenten igår, sen när jag kom hem så skulle jag gå ner och städa lite men då somnade jag så han aldrig skriva nå igår. Idag sov jag väldigt länge så jag har endast hunnit äta frukost och städat mitt rum, men blir nog att vara med Mickis och Fredrik en stund snart sen ska jag laga middag sen får vi se vad kvällen bjuder på! :) Men måste bara säga att det känns helt sjuk att det är sommarlov, kan inte fatta de, men kommer bli grymt skönt! :D

Torsdag

Förlåt för att jag har vart dålig på att skriva, men det beror på att jag har haft mycket att göra och inta alls haft någon lust på grund av en del saker, men nu ska jag försöka förbättra mig!
Nu har jag precis kommit hem efter att ha vart på sandön med Mickis och alla de andra, vi grillade lite och hade trevligt, sen vart de att åka ring efter båten! Ville inte först med de övertalade mig, och det ångrar jag inte var grymt kul förutom när jag flög av x) sen har man ju fått en del blåmärken menmen det ska väl synas vad man gjort ;) Men nu måste jag gå och lägga mig så att jag orkar upp till kyrkan i morgon och sedan kolla på när min kusin tar studenten! Tänk att de är sommarlov nu, fyfan vad skönt! :D Puss och godnatt!

Måndag

Idag när jag vaknade var klockan nästan tjugo i nie och jag började nie, så var bara att skynda sig upp och sätta på sig kläder och gå till skolan -.- men som tur var hade vi kort dag och de spelade inte så stor roll hur man såg ut för vi var bara ute i regnet och grillade x) Sen hämtade mamma mig så åkte vi och handlade lite presenter till folk, bland annat till pappa som fyller år i morgon, grattis i förskott till honom! :D Sen bakade jag lite som jag ska bjuda klassen på i morgon för vi skulle fika då. Men nu ska jag sätta mig och skicka lite mail angående sommarjobb som bara krånglar -.- Men hoppas de löser sig snart!

Söndag

Blev att vara med Mickis och Fredrik en vända, men nu ska jag dra till en kompis och kolla på BigBrother finalen och kanske fota lite så får skriva mer i morgon, puss hej! :)
Vem tycker ni ska vinna?

Fredag

Grymt jävla trött och ingen aning vad jag ska göra! Så lägger mig och ser på en film och ser vad kvällen bjuder på!
Du sitter runt min hals och du finns i mitt hjärta!<3