Alla tankar tar kål på mig..

Jag är ledsen att de skulle behöva gå så här långt för att jag skulle kunna inse att jag gjort fel eller jag överdrivit.. Men jag har sätt felen nu och jag vill att vi ska ha det där perfekta förhållandet som jag vet att vi kan få nu, som jag ser framför mig hela dagarna och som jag drömmer om på nätterna, för jag älskar dig och vill inte släppa taget om dig som många säger att jag måste göra nu..

Trerätters middag


Onsdag

Funderar på att fortsätta blogga lite då och då nu när jag ändå har en blogg för att se om det kanske finns någon som är intresserad av att läsa :)
Idag har jag i alla fall haft fullt upp, först var jag ner på stan en vända där mormor var jätte snäll och betalade lite kläder jag tittat på! :D Stort tack till henne! Sedan har jag hjälpt till att måla i köket ( för vi håller på att bygga om helt ) sen har jag vart på ett skönt pass på gymet så snart blir de sängen! Miss you..<3
Gud vad jag saknar sommaren när jag ser denna bild sen i somras! :o

Sista dagen på Hotell Siljan.

Idag har jag gjort choklad dekorationer, fixat förätt (lyx skaggen på rostat bröd) och lagt upp efterätt till några från en begravning. Sen har jag fixat lite desserter och plockat i disken. Sen så kommer jag kanske kunna få helg och sommar jobb här. Som kommer bli kul för även här var de trevliga. Sen har jag även lärt mig hur man kan känna hur välstekt köttet är!

Tredje dagen på Hotell Siljan.

Vart inte att jag skrev något igår för fanns inte så mycket mer att göra då heller, så jag gick upp och hjälpte städerskan att bädda rent på några rum och dammsuga, för kändes fel att gå hem redan klockan tio. Så måndag och tisdag vart korta dagar från klockan 06.30-11.00. Men idag och resten av veckan ska jag jobba mellan 15.00-21.00. Och idag fans det betydligt mycket mer att göra, idag hjälpte jag till med allt möjligt, stekte kött, la upp mat, skärde grönsaker, gjorde en blomkålssoppa och mycket annat.

Första dagen på Hotell Siljan.

Idag fick jag inte göra mycket alls för de hade endast fyra stycken som skulle äta frukost, så jag fick skära lite grönsaker, blocka in efter frukosten och dammsuga. Så jag har inte så mycket mer att skriva idag..

Sista dagen på Helmers.

Han aldrig skriva något igår, för jag mådde inte alls bra när jag kom hem så jag gick och la mig direkt, så gör det nu istället. Igår fick jag också vara i bageriet först där jag fick hjälpa till med semlorna, men sedan fanns det inge mer som jag kunde hjälpa till med så då gick jag upp och hjälpte till där man kan beställa lunch. Där fick jag hjälpa till att skära upp lite olika grönsaker och gå ut med beställningar, och medans det fanns lite tid visade de mig hur man kan bära tallrikar på olika sätt. Och det var riktigt tråkigt att det var sista dagen för man hade precis börjat lära sig hur det mesta skulle vara, och lärt känna alla. Men jag har lämnat mitt nummer så de kan ringa om de behöver hjälp någon gång, som jag verkligen hoppas att de kommer behöva! Men jag hoppas att jag kommer får en precis lika bra vecka på hotell siljan.

Fjärde dagen på praktiken.

Idag fick jag också vara i bageriet på morgonen. Men idag fick jag fixa marsipan löv (som ska vara till prinssestårtorna), dekorera de sista på några smörgåstårtor och hjälpa till med nougatrutor. Och du ser resultaten på bilden ovan. Sedan fick jag vara i serveringen men det var ganska lugnt där idag, så jag blockade undan efter gästerna och så fick jag lära mig lite hur kassan fungerade men det var så mycket knappar så det var en aning förvirrande! I morgon är det sista dagen på Helmers som är väldigt tråkigt för de är grymt trevliga!

Tredje dagen på praktiken.

Idag var jag först i bageriet där jag fick hjälpa till att göra semlor, grodbakelser och fixa bröd och lite annat. Sedan hjälpte jag de som jobbar i serveringen för de hade fått en beställning på 30 styken mackor, som jag fick i uppdrag att fixa. Jag jobbar mellan 7.00 och 14.00, och idag har jag även fått veta vart jag ska vara nästa vecka och vilka arbetstider jag kommer att få där.