Lördag

Jag följde med till stugan idag ändå, för jag fick övningsköra dit om jag följde med. Var ju inte så kul att fixa och plocka men aja man måste väl göra de å om de ska se bra ut :) Men nu ska jag ta en dusch så får vi se vad som händer ikväll :) några blider från idag:



Torsdag

Precis kommit hem från gymmet, känns riktigt bra att komma igång igen. Fast börjar tyvärr få ont i halsen menmen de ska inte hindra mig! Får väl hoppas att jag inte blir sjuk bara.. Men nu ska jag ta en dusch sen får vi se vad som händer, om jag ska vara snäll och baka något till familjen eller om jag bara ska lägga mig och sova ett tag för jag är så grymt jävla trött.. Pusshej!

Onsdag

Idag när man sitter å väntar på att första lektionen ska börja får man veta att läraren är sjuk så de blir inte någon lektion.. så var ju bara att sitta kvar i skolan, tänk om man vetat de tidigare så hade man kunnat fått sovmorgon, men nejnej.. Men sen hade vi två lektioner och slutade klockan ett! :D Då kom Mickis och hämtade upp mig så drog vi ner på stan och åt lite på helmers och kollade lite. Och jag som inte skulle köpa något med tanke på att jag nyss beställt kläder köpte ju så klart saker ändå.. Men aja ibland kan man bara inte låta bli x)
As god kyckling macka! Tygskor som vanligt x) Blomhårspännen, å en tröja.

Tisdag

Precis kommit hem från ett skönt zumba pass! :D Och jag har ångest att det blivit så lite träning på senaste.. så nu måste jag komma igång igen! Så man får något snyggare kropp till sommaren, så ska ta och ligga i de sista månaderna! Och i helgen var jag som sagt i Klockarnäs med Mickis och fredrik. Och då fotade jag och mickis en hel del, och jag har äntligen börjat förstå mig på kameran. :D Men nu ska jag äta hjortron sen ska jag sova, godnatt! :)


Lördag

Sitter i Klockarnäs nu efter att ha vart till Borlänge och kollat på teater med Mickis och Fredrik, teatern utspelades av såna som inte har alla getter hemma eller vad man ska säga, men de var grymt duktiga, och de utstrålade så mycket glädje! Så det var kul att se, men resten av dagen har vart ett rent helvete bara gråtit och haft ont i huvudet och allt har bara kännts jobbigt, menmen är väl så.. Men nu ska jag gå och hitta på något med Mickis och dom så säger väl godnatt så blir det säkert ett nytt inlägg i morgon.

Onsdag

Idag har jag inte gjort så mycket, kort dag i skolan, sen när jag kom hem satte jag mig ute i solen och somnade direkt x) Men nu ska jag beställa kläder sen ska jag sova så puss och godnatt!

De här ska jag beställa! :D


Måndag

Riktigt seg skoldag.. kände att jag inte alls hängde med, men aja kan väl vara så ibland. Sen när jag kom hem gick jag och la mig ett tag och tog de lite lugnt, sen kom moster, johanna och hennes söta lilla son :D så försökte mata honom lite, men det dög inte så vart att leka och mysa lite med honom istället. Men nu har de åkte hem, och jag ska ta mig lite smoothie och sätta mig framför tv:n ett tag.
Saknar tiden då man var liten! Då tänkte man inte så mycket..

Söndag

Kvällen igår vart grymt lyckad tillslut! Trevligt folk å en massa skoj, bästa dagen på länge. Nu sitter jag här med Sandra och trög efter en stor städning som var välbehövlig ;) så nu blir de lite gött på de! Kommer nog upp någon bild sen.


Fredag

Idag gick skoldagen rätt så fort fast jag och Ronja endast fick stå och skala en massa rotfrukter men aja är väl så ibland å. Men sen när jag kom hem gick jag och Maria på en promenad och fotade lite, och snart så kommer hon till mig så ska vi ha film kväll.  Och i morgon får vi se vad som händer har lite planer, men sen om de blir så är ju en annan sak, men aja syns i morgon :)
Några bilder från dagens fotografering:

Onsdag

Ligger i sängen och ska snart sova.. Igår hade jag en kul dag/kväll med Rebecca och Ronja, men sen åkte de hem och kvällen slutade som vanligt i tårar men aja.. Idag har jag tagit en spruta mot livmoderhalscancer och vart och fotat med Maria, för jag fick ju lov att testa våran nya systemkamera! Men jag måste verkligen öva fattar inte mycket av alla inställningar hit och dit x)

Söndag

Har inte haft tid att skriva nå i helgen. Men i fredags var jag och tog hål i naveln, som inte alls var så farligt som jag trodde! Sen igår hade jag en trevlig dag/kväll/natt med Sandra! Och jag är så oerhört glad att jag har en sån fin kompis som henne, hon får mig att le fast allt känns skit, älskar dig vännen min!
Men nu är jag hemma i röran igen, för vi håller på att bygga om köket och vi kan tyvärr inte fortsätta bygga för golvet som vi har beställt kommer inte förrän om 4 veckor så nu står det still..
Bild från hur köket ser ut nu.

Lördagens fin middag med Sandra.
Så blev de.

Tisdag

Blogga är nog inte riktigt min grej, vet inte riktigt vad jag ska skriva om x) men men ska försöka bli bättre på de!

Idag har det vart en riktigt seg dag, för det var första dagen i skolan, efter ett lugnt lov, och inte kunde jag sova nå natten som var heller.. Så hoppas jag kan sova bättre inatt! Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på tv:)

Saknar dig

Jag vill att du finns här
när jag behöver dig.
Jag vill att du tröstar mig
när jag är ledsen
Jag vill känna dina armar om mig
när jag behöver trygghet.
Jag vill att du ger mig all din kärlek.
Jag vill torka tårarna
och känna mig lycklig.
Men det går inte så länge du
inte finns här.

Torsdag

Några bilder från idag när jag och Pernilla var ut och fotade:
Å nu känner jag att jag måste skaffa en systemkamera, grymt kul att fota ju!