Torsdag

Ligger i sängen efter en helt okej dag, först fick vi sluta tidigare i skolan som var grymt skönt! Sen så gick jag och Rebecca ner på stan en vända och jag köpte lite kläder och lösnaglar, sen så åt vi lite, trevligttrevligt! Sen hade jag planer för kvällen som det tyvärr inte vart nå av, menmen så kan de vara :) Och fick nyss veta vart vi eventuellt ska åka utomlands, fyfan vad skönt de kommer bli, längtar!!! :D Men nu ska jag fixa lite sen sova, puss och godnatt! :)

Tisdag

Precis kommit hem från ett zumba pass, så nu ska jag ta de lite lugnt, sen blir det att kolla på bigbrother om jag orkar hålla mig vaken för jag har inte sovit så bra de senaste nätterna "/ Men i morgon har vi sovmorgon som ska bli grymt skönt! :D Men får skriva mer i morgon eller nå puss hej!

Söndag

Förlåt för att jag vart dålig på att skriva under helgen men jag har passat på att vara ute så mycket som möjligt. Igår var jag på Orsa crusing, och det var riktigt kul att komma ut på någonting faktiskt! :) Sen sov jag ganska länge idag så när jag vart väckt så var mormor och morfar här och bjöd på smörgåstårta. Sen gick jag och la mig i solen men då vart det helt plötsligt vattenkrig men kul var de x) Sen nu på kvällskvisten vart det en liten båttur men Mickis, Mickan, Robert och Fredrik, trevligttrevligt! Men nu blire sängen godnatt! :) 

Torsdag

Fyfan vad skönt med värme nu känner man verkligen att sommaren är här! Men tyvärr väcker det mycket minnen från i somras som är jobbiga att minnas just nu, om ändå du också saknat den tiden.. :( menmen finns inget jag kan göra.. så godnatt!
Några bilder som jag tagit i veckan:

Onsdag

Just kommit hem efter en trevlig kväll med tjejerna! :D men nu blire sängen godnatt!
Gofika!
Lyckades bränna mig efter en timme i solen -.- varför ska just jag bli så jävla röd..

Onsdag

Nu känns det verkligen som sommaren är här, fyfan vad skönt älskar verkligen sommaren! :D Idag har jag också solat men nu ska jag åka och fira Emilia som fyller år idag, grattis till henne! :D Sen ska jag träffa en kompis så nu måste jag dra. Puss hej!

Tisdag

Idag har det vart helt underbart väder! :D efter skolan åkte jag hem till Mickis, och vi låg och solade i flera timmar och snackade en massa skit, och fick världens fulaste bränna vid brösten x) sen åkte vi med Emil, Fredrik, Fredrik och Niklas ner på stranden där jag, Mickis och Fredrik tog första doppet! Grymt jävla kallt men vafan! :D Sen det mindre bra med dagen är väl att ett flygplan störtat ner på en tomt strax ovanför mig i byn, och mannen hade omkommit och allt, menmen är väl sånt som kan hända tyvärr, fast det kändes konstigt när jag fick veta och se de "/ Men nu ska jag lägga mig och göra läxa sen blire sängen, så puss och godnatt! :)

Måndag

Ligger i sängen och har grymt ont i rumpan efter att ha cyklat till och från Garsås! Var faktiskt helt okej vi fick god mat och man fick ju ett bra träningspass kan man säga och det gillas! :) Nu ska jag göra lite läxa och sen ska jag lägga mig för i morgon har vi heldag med matte nationella -.- Så puss hej!

Söndag

Vart riktigt skönt med långhelg! Men den har ju tyvärr gått väldigt fort "/
Just nu håller jag på att baka kolakakor och kladdkaka och sen ska jag cykla ner på mora till en kompis och kolla på bigbrother live ikväll :) Sen i morgon ska vi cykla ända till garsås med klassen -.- har en känsla av att de kommer vara lite drygt men blir väl kul när vi kommer fram, får hoppas på fin väder bara! :) Men nu ska jag kolla till kakorna så puss hej! :)

Fredag

Idag när jag kom hem la jag mig och kollad på en film som heter brev från Vietnam, en bra film enligt mig i alla fall! Och jag började gråta som vanligt till sorgliga filmer.. haha. Sen kom moster så åt vi lite mat och jordgubbar! :D Och så gjorde vi ansiktsmasker på varandra, fast vet inte om jag var allergisk mot den eller nå för det brände och sved som fan!! Menmen huden vart då fin efter de! :) Men nu ska jag se om det blir en till film eller vad jag ska hitta på, så puss hej!

Saker som påminner än!

Grymt bra låt! Men tänker på en viss person så fort jag hör den och han vet nog själv vem han är..

Onsdag

Idag fick vi sluta halv tolv! :D Så åkte hem och gjorde en ansiktsmask och rakade bena och tog det lite lugnt, och nu ska jag snart gå och se om kläderna kommit med posten, sen får vi se vad denna dag erbjuder på! för det är ju ingen mer skola den här veckan, som ska bli riktigt skönt! :)  
Känner mig rätt förvirrad just nu med allt som händer, men det jag vet är att jag hoppas det blir du och jag igen, om inte nu så hoppas jag att du ändrar dig i framtiden<3

Tisdag

Ingenting vart som planerat idag.. -.- glömde läxan i skolan, mina kläder hade tydligen inte kommit, kompisarna jag skulle vara med fick förhinder, ja rent utsagt allt har gått åt skogen idag.. så när jag kom hem från skolan somnade jag sen åkte jag på ett zumba pass, men nu ska jag sova igen och hoppas på en bättre dag i morgon så puss och godnatt!

Tisdag

Sitter i skolan nu och slutar inte förrän halv fyra -.- men så fort jag kommer hem ska jag testa kläderna som jag beställde, för jag fick veta att de kommit idag :D sen blir det nog en promenad och lite läxa för att sedan lägga mig i tid ikväll också :) Men får se om de händer något speciellt idag annars skriver jag väl i morgon, puss hej! :)

Måndag

Idag var vi till maxi med klassen och tittade, sedan vart de att käka på donken med Rebecca och Mathilda, riktigt gött men efteråt kände man sig riktigt fett! Sen när jag kom hem, så kom Fredrik och Mickis och hämtade mig så vart en liten film kväll med dom. Trevligt trevligt! Men ikväll ska jag försöka lägga mig i tid för en gångs skull! Men här kommer två bilder ifrån bröllopet i lördas, så tänker jag säger godnatt nu! :)

Fredag

Precis beställt nya kläder! Ett par jeans, ett par string och en blus eller vad man ska säga, får hoppas det passar bara! :D Men nej nu får de bli sängen snart om jag ska orka upp i morgon och fixa alla cupcakes till bröllopet, så pusshej!

Fredag

Grymt skönt med fredag måste jag säga! Idag blir det att åka hem direkt efter skolan och börja med tårtan tills i morgon, och plocka ihop lite på rummet tills släktingarna kommer! :D Verkar bli en toppen helg med mycket att göra! Och hallå det är fan bara 28 dagar kvar till sommarlov, vadå nice!? :D Men nu ska jag plugga vidare så får jag skriva senare :)

Torsdag

Grymt irriterad och besviken på mig själv alltså! Skulle fan vara noga med tränningen innan sommaren men inte har det blivit mycket av de! -.- Nu jävlar ska jag skita i go saker och börja träna igen, åtminstonde ta en promenad varje dag för de här funkar inte!
Men nu ska jag åka hem och fortsätta baka till min kusins bröllop, vart hundra cupcakes igår och idag blir de kakor :) Puss hej skriver kanske senare!

Måndag

Idag har det vart en seg dag på alla möjliga sätt, inte kännt mig speciellt glad, men det är väl mycket som snurrar i huvudet eftersom att jag inte kan glömma dig.. och lite stressigt just nu, menmen det löser väl sig. Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och läsa svenska boken så jag inte hamnar efter med den också, så nu tänker jag säga godnatt! Bilder från gårdagens middag:

Fredag

Idag har jag gjort något jag aldrig gjort tidigare, slingat hår :o Men det vart faktiskt riktigt bra! :D Får väl hoppas han tyckte de vart lika bra bara, haha x) Sen så har jag inte gjort så mycket, men idag vart vårt kök i stort sätt klart! :D Så nu kan vi äntligen börja laga mat uppe igen efter mer än tre månders tid.. 

Tisdag

Precis kommit hem från Johanna, för jag har vart där hela dagen och test bakat till hennes bröllop som gick sådär men får testa igen x) och sen vart de en massa strunt snack, trevligt trevligt! Men nu ska jag fan lägga mig snart, börjar bli lite trött efter att jag kom hem fem inatt och inte sovit länge alls -.- Men kung natt var det, med grillning och bil åkning! :D