Sep. 26, 2013















Sasta

Idag var de sista dagen, tråkigt faktiskt för jag trivs där!
Idag har jag gjort hommus, en dressing, bakat cupecakes, skurit kyckling och gjort kycklingspett och hjälpt till med lite olika! Sen har vi suttit och fyllt i pärmen.


En kaka jag bakade igår med två olika fyllningar.


Minns inte vad de hette men var också en sak jag bakade igår!




Det vi hade som dagens idag


Cupcakes

Sasta

Idag har jag bakat ganska mycket, sen var det väldigt mycket folk mitt på dagen så då fick jag springa med mat och diska lite. Men ni får se resultatet på de jag bakade i morgon! :) Senapskryddade biffar med rotfrukter och honungsdipp, som vi hade som dagens idag.

Sasta

Idag när jag skulle gå till bussen för att åka till Sasta märkte jag att de var kö så långt jag kunde se och att alla bilarna var avstängda typ.. så jag insåg att de bara var att gå, för något måste ha hänt, så jag ringde till Sasta och sa att jag kom så fort som möjligt, för de var stopp i trafiken så jag var tvungen att gå. När jag hade gått en bit såg jag att det var en trafikolycka..När jag väl kom fram gjorde jag tre grönsakslådor till häslotallriken och fixade kycklingspett. Sen började jag förbereda till morgondagens dagens så jag kryddade köttfärs och rullade biffar, gjorde en kall honungssås och skar rotfrukter. Sen har jag serverat mat. Olyckan Sastas pyttipanna med ägghack, som vi hade som dagens idag Häslotallriken med kycklingspett och grönsakslådan Recept på grönsakslådan Några av köttfärsbiffarna till morgondagens dagensRotfrukter och potatis till morgondagens dagens

.


Sasta

Precis kommit hem till släkten efter en andra dag på sasta, känns väldigt kul att vara tillbaka på sasta med all trevlig personal!
Idag har jag gjort gi-bollar, nyttiga kakor, stor satts köttfärsås till blandannat en lasagne som jag gjorde, varit och handlat lite ingredienser, gått ut med mat och diskat lite, säkert gjort något mer som jag inte kommer på just nu också ;)

Fisk i vitvinsås med broccoli och färsk spenat, som vi hade som dagens idag


Var och handlade lite morötter till morgondagens pyttipanna och lasagne plattor till lasagnen som jag gjorde idag


Sasta

Började klockan nio i morse och kom fort igång, jag har hunnit med att göra en curry och mango chutney sås till dagens som var idag och vitvinsås tills morgondagsens dagens sen har jag även gjort en morotssoppa, äppelkaka, daimkaka och bärpaj. Sen har jag gått ut med mat till gästerna och plockat undan och diskat. Ett jobb som är lite varierande och kul! :) Vekans dagens Kyckling curry pasta med mango chutney, som vi hade som dagens idag Deras salladsbuffeÄppelkakan och daimkakan