Fryksås

Min blogg har krånglat därför jag ej kunnat skriva nå!Fredag: 11.00-22.30Lördag: 10.30-22.30Söndag: 10.30-19.30 I fredags hade vi ett julbord så de var mycket att lägga upp, så jag skalade ägg och gjorde äggfat, bakade kladdkaka, fixade och dekorerade en del desserter. I lördags hade vi två sittningar efter varandra med julbord, då var de mycket lägga och fylla på osv. Bakade även då kladdkaka och blandade ris al a malta och en massa mer.I söndas var det en lugnare dag men vi hade däremot många lunch mellan 11.00 och 15.00. Sen förberedde vi grejer. Igår onsdag jobbade jag mellan 11.00 till 21.00. Vi hade några lunch för de var några som hade konferans där sen på kvällen hade vi 4 st jultallrik där av en var veg (inte heller fisk och skaldjur). Så vi fixade med de sen la vi in sillar, bakade kladdkaka, griljerade julskinka och fixade med personalmat.

Fryksås

Onsdag: Gjorde jag en vegetarisk paté, 3 julkakor till julbordet, massa chokladbollar till julbordet, hjälpte till att lägga tallrikar MM..
Ej något julbord idag.
Jobbat mellan 11.00-20.30 idag men jag går hemifråm 9.30 och var hemma ca 21.30

Torsdag: Kokat tomtegröt till ris ala malta, skivat julskinka, lagt äggfat, och lagt upp massa sillar och olika laxar och haft fullt upp med saker runt julbordet!
Jobbat mellan 11.00-22.00 men var ju inte hemma förrän 23.00 så blir långa men lärorika dagar! :)

Siggesta gård

Idag gjorde jag klart mina macarons, sen har jag hjälpt till med saker till julbordet så som att rulla strömming å lägga upp och rökt lamm och rostbiff och ägg osv..
Sen fyllde Ulrik i pärmen sen var jag med i Delin lite. Jobbade mellan 8.30 och 17.20







Siggesta Gård

Idag har jag bara varit i bageriet/delin.
Jag har gjort 6 st typ kladdkaka med glasyr, kokat fikon och pepparkaks chutney (marmelad) och paketerat de, paketerat musli och satt på enkäter och gjort choklad macarons som jag ska sätta ihop imorgon med en saffrans creme. Sen har jag varit ut och kollat på deras fantastiska julbord! Och lokalen är så oerhört fin och mysig så kunde inte bli bättre!







Siggesta gård

Idag startade jag med att fixa salladsbuffen som varje dag hittills. Sedan har jag skurit ansjovis, revbensspjäll och kött, och gjort en kaprissås till morgondagens dagens. Sen har jag hjälpt till med att lägga upp dagens och hjälpt dom i Delin där dom säljer massa olika produkter som dom delvis gör själva att paketera müsli.

Siggesta gård består av restaurangen, delin, godis butik, minigolf, fotbollsgolf, klätterbana, små djur, konferanshus, cafe och en massa annat!

Alexander och Ulrik från kniven mot strupen jobbar även där.

Mina tider:
mån, tis, ons 8.30-15.50
torsdag 11.00- 19.00 eller 20.00 för jag ska vara med på julbordet.
fredag förmodligen 8.30-15.50

Skriver menyn på alla dagens vi haft och ska ha denna vecka i morgon :)

Siggesta gård

Idag fixade jag först lite med salladsbuffen sen panerade jag strömming, skivade julskinka på skärmaskin, kokade tomtegröt, städade lite och paketerade bröd. Har varit en bra dag men de mesta har jag ju gjort förut.

Siggesta gård

Mina tider får anpassa sig lite efter de få bussar som faktiskt går dit så jobbar mellan 8.30 och 15.50.
Idag började vi med att kolla runt vart alla kylar och förråd var och lite i köket, sen satte jag igång med sallads buffén. Sen har jag gjort 20 liter majonnäs, 10 Janssons frestelse, marinerat revbensspjäll och lagt in sill i någon lag de hade gjort. De har varit en bra dag!
Men blev tyvärr inga foton idag..