Måndag

Blev aldrig nå gym igår för jag började rensa min garderob, och de tog en jävla tid! Men nu är de ordning i den igen, efter att ha rensat ut en hel del! Men den lär väl bli full snart igen så mycket kläder som jag köper x) menmen.. Just nu sitter jag i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja sen drar jag ner på stan och gymmar lite idag istället! Så puss hej :)

Söndag

Inte orkar blogga på det senaste för skolan har ju som sagt börjat sen efter skolan har jag tränat duschat och ätit sen har ju nästan hela dagen försvunnit, men ska försöka bättra mig! Idag har jag bara legat i sängen och sätt på film hela morgonen, men nu ska jag försöka palla mig upp och börja fixa och plocka lite sen blir de gymmet! Så puss hej! :) 
Vill också ta studenten nu! 



Tisdag

Segt att skolan börjat.. inte alls van att gå upp runt sex/sju.. Menmen kul att träffa klassen igen sen blir de lättare att följa rutiner igen, som att gå och träna efter skolan och så! Så de kommer nog bli bra bara man ställt tillbaka dygnet! Men nu ska jag duscha och äta efter ett skönt pass på gymmet! Så puss hej! :)
Beställde mig en ny bikini igår tills vi ska till utlandet, men lyckades bara beställa överdelen så får hoppas jag kan lösa de sen vart de även två par string! 

Söndag

Blev en sväng till stugan i helgen för att måla lite, men nu är jag hemma igen, och snart ska jag cykla ner till Sandra för ett sedan åka och träna! Sen i morgon börjar skolan.. Usch vad den här sommaren har sugit, men de beror väl på de dåliga vädret! Menmen är inte så långt kvar tills man åker utomlands så de ska bli skönt! :) Men nu ska jag dra så puss hej! :)  

Måndag

Vänt på dygnet på de senatse känner jag, och snart börjar skolan igen.. inte alls taggad har ju fan inte vart en riktigt sommar! Menmen nu blir de en film sen blir det förmodligen sängen om inget annat kommer emellan! Så pusshej! :)

Jag var inte den du ville ha, men jag är bara mig själv, och tänker fortsätta vara de tills jag hittar den som kan acceptera mig precis för den jag är! 

Söndag

Idag har de vart fin fint väder så har passat på att vara ute så mycket som möjligt! Och var alldeles nyss ner till stranden med Christopher och min lillebror en vända, men nu ska jag hitta på mig nå så puss hej! :) 



Torsdag

Då var man hemma efter tre trevliga shoppingdagar i Stockholm! Vädret var inte de bästa men vi hade ett mysigt hotell och jag hittade en hel del kläder så nu måste jag spara pengar! 
Men orkar inte skriva så mycket nu men här kommer en del bilder på vad jag köpte! Puss hej! :) 




Lördag

Kom nyss hem från jobbet, och var tyvärr sista dagen idag men har sagt att jag är intresserad om de behöver hjälp nästa sommar, så får hoppas på de för trivdes jätte bra där! :D Men nu ska jag cykla och träffa Christopher för jag är inte ett dugg trött och ingen annan hemma som kan vara social med mig, så puss hej! :)

Lördag

Igår jobbade jag till tolv och nu bär det av mot jobb igen! Så Puss hej! :) 



Torsdag

Igår jobbade jag bara fem timmar så kom hem mycket tidigare än vad jag brukar så då var jag med Christopher, och idag har jag bara segat hela dagen, så nu blir de att städa rummet sen blir de nog Rättvik med Mickis! Så Puss hej! :)