Tisdag

Idag har jag vart på kupolen och shoppat hela dagen och i morgon blir de jobb! Så nu ska se på lite tv sen blir de sängen, puss och godnatt! :) 
Köpte mig en T-shirt, några trosor och ett par jeans :)

Måndag

Idag har jag vart ute hela dagen, klippt gräset och legat och njutit i solen! Grymt skönt att värmen äntligen kunde komma hit också! :D Sen alldeles nyss såg jag en film som heter Dear John, grymt gullig film alltså! Men nu ska jag fixa lite sen blir de sängen för i morgon blir de Kupolen! Puss hej! :) 

Söndag

Igår jobbade jag hela dagen och kvällen så vart bra många timmar! Sen kom jag inte hem förrän strax innan tre så idag har jag vart lite seg, har legat ute i solen hela dagen! Men nu ska jag fixa mig lite sen ska jag vara med Maria . Så puss hej! :) 
Bra låt ju! 

Fredag

Fick just veta att jag ska vara i Rättvik redan halv tio i morgon för vi måste vara på dalhalla klockan tio, så nu måste jag försöka sova om jag ska orka upp klockan sju! Fast kommer nog inte bli de lättaste eftersom jag var vaken nästan hela natten och sov bort stor del av dagen! Menmen puss och godnatt! :)

Måndag

Kan inte sova så kan lika gärna blogga lite.. 
Idag blev det aldrig nå jobb, för det behövdes inte så mycket folk i restaurangen idag, men jag har vart väldigt seg hela dagen, så ganska skönt med en lugn dag faktiskt! Saknades bara värme å sol så hade man kunnat legat ute å njutit istället för att dö framför film inne, menmen! Nu ska jag se om jag kan sova så puss och godnatt! 

Vill åka nu och komma bort här ifrån ett tag! Men får längta ett tag till!

Söndag

Vart ett morgon pass på gymmet med Sandra och snart ska jag iväg och jobba hela kvällen! Men ska försöka hinna plocka undan lite på rummet först så puss hej! :)


Saknar dig så oerthört mycket! Ge mig bara den chans du sa så kommer allt kunna bli bra!..

Fredag

Då var man hemma efter ännu en kväll på jobbet! Men nu ska jag ta och lägga mig direkt så puss och godnatt!

Torsdag

Då har man precis kommit hem från jobbet då, vart en sen kväll men var riktigt kul faktiskt! Men nu måste jag sova så jag orkar med jobbet i morgon också! :) så puss och godnatt! 
Saknar mitt långa hår!! 

Onsdag

Då har man precis vart och klippt sig då, och vart såklart kort.. menmen nu jävlar ska jag sköta mitt hår!! Men nu ska jag ta och träffa Kajsa en sväng så får skriva mer sen, puss hej! 
Nå grejer jag köpte som ska vara bra föt mitt hår! 



Tisdag

Idag har jag vart till Rättvik och hälsat på Mickis på djurhuset där hon jobbar, sen så har jag gymmat och så har vi haft lilla Seth hemma hos oss, hur gulligt barn som helst måste jag säga! Men nu ska jag sova, puss hej!

En liten ödla på djurhuset:

Hur gullig kaninen som helst! som jag vart sjukt sugen på att köpa på djurhuset:

Måndag

Nu har jag fått klipptid på onsdag då, usch vill inte.. kommer ju få klippa bort hur mycket som helst :( men aja får ta hand om mitt hår efter dehär. Men nu ska jag övningsköra till Falun och kolla min rygg! Sen får jag se vad som händer ikväll! Så puss hej :) 
Vill ha fin väder nu!!! 



Söndag

Idag har jag slingat håret, men håret blev jätte nött så nu måste jag klippa av hur mycket som helst :( så vågar nog inte bleka nå mer så får nog bli brunt igen nästa gång! Sen har jag vart på gymmet med Sandra, riktigt skönt! :) men nu ska jag se vad kvällen erbjuder sen i morgon blir det att ställa klockan på 9 för ska ner på stan och träna med sandra sen åka till Falun och kolla ryggen. Så puss hej! :) 

Lördag

Idag har jag vart med Sandra på badhuset och simmat, sen har jag övningskört lite och då var de någon idiot som var påväg att köra på mig, för han körde in precis framför mig i rondellen! Menmen gick iaf bra. I morgon ska jag slinga håret sen ska Sandra ner och skriva in sig på gymmet sen jävlar ska vi börja träna! :D Men nu ska jag hitta på mig nå så puss hej! 
Gammal bild på mig och Sandra menmen hade ingen annan på den här datan x)

Fredag

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jobba och vart med Sandra en liten vända. Var sista dagen på jobbet idag men fick nyss veta att jag kommer få jobba lite på dalhalla nu i sommar också! Tror att det kommer bli riktigt kul faktiskt! :D Men nu ska jag snart lägga mig för i morgon ska jag upp och simma med Sandra! Så puss hej! :)

Torsdag

Idag har det vart helt dött på jobbet har vekligen inte gjort någonting, har suttit och läst en bok och spelat kort med alexandra, menmen var ganska skönt för känner mig väldigt seg idag.. så nu ska jag lägga mig i sängen ett tag sen blir de att baka nå till pappa som han ska ha med sig till jobbet i morgon! Så puss hej! :)

Saknar dig så sjukt mycket, önskar de kunde bli bra nu.. 

Onsdag

Blev ingen hår färgning idag, så får bli på lördag istället! Menmen funkar väl lika bra de. Nu är det iaf bara två dagar kvar på jobbet sen får man ledigt, om jag nu inte får lite jobb på dalhalla, men det hade bara vart skönt att tjäna lite mer pengar sen så är de ju så dåligt väder så man kan lika gärna jobba!
Men jag ska ta och lägga mig snart för jag är trött och förvirrad och orkar inte ha alla tankar snurrande i huvudet just nu, så godnatt! :)

Tisdag

Idag har jag jobbat sen har jag övningskört en hel del, riktigt kul, nu vill jag bara ha de där körkortet! Menmen är ett år kvar "/ fast ska ta någon lektion ganska snart! Sen kom min granne över med ett par skor som hon köpt för ett tag sen men som hon inte använt så om jag ville ha dom så fick jag dom, och man tackar ju inte nej till så snygga skor som annars bara skulle stå! :D Men nu ska jag ta och lägga mig, i morgon blir de jobb och slinga mitt hår. Puss hej! 

Tisdag

Igår träffade jag en person som jag saknat väldigt mycket! Så han aldig skriva nå igår. Men nu ska jag åka ner på stan och ta bussen till jobbet så hinner inte skriva nå mer just nu så puss hej!
Hoppas det kan bli fint väder snart, för det vädret vi har nu suger ju!

Söndag

I helgen har det vart fiske fest i Järpesbo så har vart i stugan med Sandra, riktigt trevligt förutom all knott och vädret har tyvärr inte heller vart något vidare "/ Menmen denna sommar verkar ju inte få nå fin väder -.- Nu ska jag städa och fixa lite och i morgon blir de jobb igen! Puss hej :) 
Lite bilder från helgen: 








Onsdag

Sandra åkte nyss så nu ligger jag och kollar på paradise hotel och är lite smått irriterad och less.. menmen. Ska ta en dusch sen ska jag sova så jag orkar jobba i morgon och packa inför helgen, så puss och godnatt! 
Längtar så oerhöert mycket!! 

Måndag

Precis kommit hem från jobbet och nu ska jag iväg och hjälpa moster och riva i köket! :) Och idag fick jag även veta att jag kanke kommer få jobb på dalhalla! Så får hoppas på de nu! :D Men nu ska jag dra så puss hej! 
Köpte ett nytt linne och kofta igår förresten! 

Måndag

Usch vad jag sovit dåligt inatt.. först tog de flera timmar innan jag somnade sen har jag vaknat tusen gånger :( men de har väl sina anledningar.. Menmen nu måste jag skynda mig, för jag ska snart cykla ner på stan och ta bussen till jobbet. Så puss hej! 

Söndag

Hade en grymt trevlig kväll med Mickis och Fredrik igår! Men idag är jag väldigt seg för kvällen vart väldigt lång, så nu ska jag ta och lägga mig så jag orkar upp och jobba i morgon! Puss och godnatt :)