Onsdag

Varit grymt dålig på att skriva på senaste, men de beror mycket på att jag kan inte ladda över bilder från mobilen till datan och tråkigt att bara ha en massa text på bloggen, menmen måste hitta någon som kan hjälpa mig att fixa de! Men igår blev jag äntligen mörk hårig igen, och vart riktigt nöjd! Så stort tack till Johanna som alltid ställer upp och färgar! Men nu ska jag plocka ihop på rummet och fixa mig så puss hej! :)
Dålig data bild men får duga, kastanje färgat hår, riktigt nöjd!

Lördag

Igår när jag kom hem från skolan somnade jag som vanligt.. sen på kvällen bakade jag bullar och som tur var kom mormor så fick lite hjälp av henne. Och idag har jag inte gjort så mycket vart till vika en sväng, och nu ska jag ta och ladda ner en film till ikväll, sen blir de städa rummet och laga mat eftersom mamma och pappa ska iväg på middag ikväll. Men Puss hej! :)
Gammal bild men kan inte ladda in bilder från mobilen längre "/ men ska ta och fixa de!
Saknar dig vännen!

Torsdag

Har precis kommit hem, så ska ta de lugnt och göra lite läxor, för jag vågar inte börja träna när jag inte är helt frisk än, så får bli träning på måndag igen! Sen måste jag tänka ut vart jag ska vara på praktik, för antingen på Gotland, i Stockholm eller här hemma i Mora och vore bra att komma ut lite och inte bara vara här hemma på samma ställe! Men får se lite hur jag ska göra, för vet inte om jag ska vara borta alla tre veckor eller om jag ska dela upp de på nå sätt.. Men får blogg mer sen, puss hej! :)

Onsdag

Kännt mig lite dålig de senaste dagarna, förkyld och kännts som jag haft feber men har gått i skolan ändå för inte orkat missa nå mer, sen så har man ju haft lite planer för veckan som man inte vill missa, men idag känner jag mig mycket bättre så de är ju bra! :D Men nu ska jag fixa lite för sen ska jag åka hem till Emilia på middag med alla tjejerna i klassen, sen ska jag träffa christopher så puss hej! :)

Måndag

Segt att vara i skolan igen! Men skönt att träffa alla kompisar här hemma!
Men nu ska jag iväg på ett zumba pass med Emilia, fast jag känner mig inte så pepp för jag har börjar bli väldigt förkyld tror jag, menmen efter sån ångest jag hade när jag var i utlandet över att jag inte tränade så ska de bli skönt att börja igen! :) Så nu måste jag dra puss hej!

Lördag

Varit dålig på att skriva på de senaste men de beror på att jag har varit utomlands i en vecka, så inte haft möjligheten att skriva nå. Det var riktigt skönt att komma iväg lite, men tyvärr var inte vädret det bästa, endast två och en halv dag med sol "/ Men det var kul att hitta på något med familjen! Förutom att de kunde bli lite jobbigt att vara runt varandra hela tiden menmen så kan de ju vara. Men nu ska jag fixa mig lite sen ska jag dra hem till Christopher så puss hej! :)