Söndag

Förlåt för att jag vart så dålig på att skriva, men jag har passat på att vara ute så mycket som jag kunnat nu när det vart så fint väder! :D Idag har jag som sagt också bara vart ute, cyklat och legat i solen och funderat ganska mycket, kommit fram till att livet är som en bergodalbana går upp å ner hela tiden "/ menmen blir väl bättre.. Men nu ska jag ta cykel ner på mora så puss hej!

Lördag

Idag vaknade jag av att solen lyste in igenom fönstret, så jag har spenderat hela min dag ute i solstolen, riktigt skönt! Nu vill jag bara att de ska bli sommarlov så man slipper skolan också! Men nu ska jag dra iväg till en kompis så jag får skriva mer sen! Puss hej!

Fredag

Vart en vända ner på stan med mamma efter skolan, så köpte jag mig ett par kort byxor och trosor, sen försökte jag hitta mig några skor till min kusins bröllop men hittade tyvärr inga  "/ men får fortsätta kolla! Men nu blir de filmkväll med en kompis, så får skriva mer i morgon puss hej! :)

Torsdag

Idag hade vi nationella prov i svenska, tror att det gick ganska bra faktiskt! :) Sen åkte jag ner på stan en vända, så blev det en fika på helmers med Mickis! Trevligt trevligt :) Men nu ska jag duscha och fixa lite så får jag skriva mer i morgon när jag kommer hem från stan, för hade tänkt shoppa lite :D Så puss hej!

Onsdag

Idag efter skolan åkte jag med Mickis och Epidrik till Älvdalen en sväng för att hämta Fredrik, sen medans vi står å väntar på Fredrik hör man hur Mickis hund börjar "låta" eller vad man ska säga, å Mickis börjar skrika öppna dörren! Haha å precis när hunden kommer ut börjar den spy! x) Å ja som sitter å äter min macka spottar ut den fort som fan för vart en aning illa mående men sen började alla garva som fan x) Haha man kan ju undra hur Mickis kört ;) haha
Men nu ska jag ställa mig och baka till Eva, sen kommer nog Mickis! :D Men får skriva mer sen puss hej!
Bara för att jag älskar bilden, vart grymt nöjd med den!

Tisdag

Kom hem för en stud sen, för jag var på stan en vända och köpte lite smycken, men nu ska jag ta de lite lugnt och försöka ta reda på vad som händer på valborg!? för sen ska jag på zumba. Sen har jag börjat fundera på om jag kanske ska gå och simma en gång i veckan, för jag har hört att de är ganska bra träning? Men har inte så mycket mer att skriva just nu, om det är något ni funderar eller vill att jag ska skriva, så skriv de till mig! :D


Måndag

Idag vart jag äntligen klar med engelskan som jag inte orkat göra tidigare.. Men nu är den klar så grymt skönt :D
Men nu funderar jag på att fixa naglarna, göra ansiktsmask och raka benen så får jag skriva mer senare eller i morgon, men måste bara nämna att jag vart grymt sugen på att tatuera mig vid sidan av magen, för de är ju så jävla snyggt! :o Men för de första lär jag väl inte få sen för de andra lär jag väl inte våga.. Men vafan tar en timme eller nå sen är den där! Hade ju vart grymt nice :D

Önskar vi kunde lösa allt så de blev som vanligt igen..


Söndag

Så nu var tv:n uppsatt :D Grymt glad att jag mublerade om den där natten, för annars hade jag förmodligen haft kvar den gamla tjock tv:n som la av lite som den ville x) Men nu ska jag sova om jag ska orka med morgondagen , så godnatt alla läsare! :)
Känns konstigt att inte höra nå av dig..

Söndag

Inte hänt så mycket i helgen mer än att jag vart med en kompis, men det har vart riktigt trevligt :) Nu blir det att vara hemma resten av kvällen och skriva om min engelska bok som jag hållt på med i tusen år -.- sen ska jag sätta upp tv:n som mamma och pappa vart och köpt till mig idag! :D Men nu ska jag plugga puss hej!
Kommer upp en bild på tv:n senare eller i morgon :)


Fredag

Usch vilket väder! :( Jag vill ju ha sommar nu, tänk vad skönt å kunna ligga i solen å slappa! Menmen kommer väl..
Fick bli en hemma kväll för mig i alla fall, med tacos med familjen och nu blir de filmkväll med en kompis :)

Onsdag

Idag var det en kort dag i skolan, som var riktigt skönt för jag börjar bli en aning skol trött! -.- Men aja man får tänka att det snart är sommarlov! :D för tiden går faktiskt ganska fort just nu. Men efter skolan drog jag ner på stan och solade lite och köpte ett par short, sen drog jag till en kompis och satt ute å snackade lite i solen. Så nu har man lite planer för helgen också, så de ska bli kul! :)


Tisdag

Precis kommit hem, så nu blir det att förbereda sig till nationella provet i morgon där jag ska snacka om stugan i Järpesbo. Sen ikväll ska jag på ett zumba pass, som ska bli riktigt skönt! :)
Apropå Järpesbo, gud vad jag saknar sommaren! Och fina sommarkvällar i Järpesbo som på bilden som jag knäppte där i somras!

Söndag

En riktigt seg dag efter att ha vart vaken till tre inatt och mublerat om rummet, men man får väl skylla sig själv när man börjar med de klockan ett på natten, men kul var de x) så tack för hjälpen!
Men så här vart de, nu saknas bara en ny tv på väggen och lite små fixande. Men godnatt alla läsare!

Fredag

Idag vaknade jag av att jag fick ett sms av sandra som undrade om vi kunde ses, så jag skyndade mig så klart upp, och började fixade mig så jag kunde dra ner på stan och möte henne! Men vart inte riktigt som planerat för hon fick en tandläkartid mitt i allt ihopa, menmen så kan de va, men jag satt verkligen och ledd med henne för jag hatar verkligen tandläkare! Men sen drog vi hem till mig och fotade lite, men det var så himla blåsigt så de får bli mer fotande i sommar! Sen åkte Sandra hem och jag var med annat folk, sen har jag städat mitt rum fram till nu x) det kan man kalla natt städning men aja inte haft tid och kommer inte ha tid i morgon heller så passade på nu när jag ändå inte var så trött, men nu ska jag försöka sova så godnatt alla läsare!

Jag får se vad som händer!

Hur man bara kan släppa en person som man jämt vart med och i alla fall sagt att man älskar så mycket, det förtsår jag inte, men aja det är väl så nu då.. Men jag saknar tiden mellan oss så sjukt mycket och allt jag gör påminner mig om oss! Men nu måste jag fan försöka gå vidare hur svårt de än är, för du förlorar lika mycket som jag fast du kanske inte inser de just nu.. Men nu ska jag försöka leva mitt liv sen får man väl se vad som händer senare i livet!

Onsdag

Idag har jag vart till frisören och klippt och slingat håret! Slingorna vart riktigt bra :) men sen just de här med att klippa sig gillar jag inte.. ser ju ut som man får hur kort hår som helst bara man klipper någon centimeter :( men aja växer väl ut igen! Sen har jag vart med en massa olika folk hit och dit riktigt trevligt! Men nu ska jag ta och sova, godnatt!
Inte så bra bild men men, får komma en bättre någon annan dag :)

Tisdag

Inte skrivit något på det senaste, men det beror på att jag varit i stugan och det har varit riktigt skönt att slippa se allt som händer på internet.. Men jag får skriva mer i morgon måste fixa och plocka lite nu, men fick ju lov att visa att jag lever ;) Pusshej!
Saknar dig och den bra tiden..

Onsdag

Idag har jag försökt plugga till historia provet som är i morgon, men kan ju säga att historia inte är min grej! Men får väl hoppas de går någorlunda bra i alla fall.. Men nu ska jag lägga mig framför tv:n ett tag å se om magen går över, för fick helt plötsligt världens kramper å gör ont så in i helvete! och vet fan inte vad de kan bero på :( Men puss å godnatt alla läsare!

Måndag

Som vanligt så somnar man när man ska plugga -.- men aja kan väl vara så efter en stressig dag i köket, får försöka hålla mig vaken nu och plugga fram tills Maria Wern börjar. Så pusshej!
Köpte mig en Snowrider tröja idag! Grymt skön och snygg, tycker i alla fall jag :D
Ingen aning om du läser min blogg men jag saknar dig, och jag hoppas du också kommer börja göra de någon gång :)