Nov. 27, 2013



Körsbärsmousse med ett kokosflarn, päron spagetti och en förstörd chokladkorg.

Om jag jämför mot förra gången så blev kokosflarnet bättre för de höll ihop bättre och var godare, och spagettin blev bättre för när jag hade vit choklad i gick de sönder.
Chokladkorgen blev däremot helt förstörd denna gång..
Körsbärsmoussen blev väldigt lika men tror den var lite syrligare förra gången och de gillar ju jag bättre!

Kommentarer
Postat av: Malin

Moussen var smaksatt på ett bra och välbalanserat sätt, du har flera olika konsistenser och har tänkt på att variera färgerna. Bra jobbat! Det som du kan tänka på till nästa gång är att vara mer exakt vid tempereringen av chokladen så blir den lättare att hantera.

2013-11-29 @ 09:09:40

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback